Nevjerovatna promjena: Sjećamo ga se kao Gladijatora, a evo kako danas izgleda Russell Crowe

russel
Russell Crowe ostavio je mnoge bez riječi kada se pojavio na snimanju njegovog najnovijeg filma


Holivudski glumac Russell Crowe ostavio je mnoge bez riječi kada se pojavio na snimanju njegovog najnovijeg filma - on je jedva prepoznatljiv.

Zbog trilera "Unhinged" pretrpio je ozbiljnu transformaciju tijela, tako što se ekstremno ugojio. Iako su neki komentarisali kao je u pitanju "debelo odijelo" za potrebe snimanja, oni malo bolje upućeni kažu da se Russell trudio da postigne ovu težinu i da je uvijek bio spreman da žrtvuje izgled zarad uloge.

Iako je film sniman prošle godine, sada se glumac nije trudio da ukloni višak kilograma, pa je tako ovih dana "zapušteni medo" kako su ga neki nazvali. 

Sa dužom sijedom kosom i istom nijansom brade, ove dane provodi oglašavajući se na Instagramu povodom novonastale situacije sa pandemijom koronavirusa.

Kaže da mu nikada nije bio problem da se podvrgne promjenama tijela zarad uloge. Sjetite se da, dok je spremao ulogu za potrebe snimanja "Gladijatora" pristao da se svakodnevno izloži napornim vježbama koje su trajale i po četiri sata. Te 2000. godine zaista je oborio svijet sa nogu, svojom glumom i izgledom, a svakim narednim ostvarenjem pokazivao koliki je zapravo profesionalac.

Izvor: