Norveški bloger se našalio o tipovima žena u BiH: Tvrdi da od ovih djevojaka treba bježati

N
Norveški travel bloger Mozzy koji već neko vrijeme živi u Bosni i Hercegovini odlučio je podijeliti zabavni video u kojem navodi kakvi tipovi djevojaka dominiraju u pojedinim bh. gradovima.

Prema njegovoj procjeni djevojke iz Visokog ne znaju kuhati, a najvrijednijim djevojkama smatra Zeničanke. Kao najbolje djevojke za udaju navodi Travničanke, a da od djevojaka iz Bijeljine treba bježati.

Dalje navodi da u Srebreniku živi najviše djevojaka koje znaju pjevati, u Foči žive djevojke koje vole štedjeti. Što se tiče Tuzle smatra da tu žive "dramatične" djevojke, a u Sarajevu uglavnom žive djevojke koje su "usmjerene na sebe".

Pogledajte OVDJE.

Tvrdi da u Bihaću najčešće možemo naići na sportski tip djevojaka, dok je Mostarke prikazao kao djevojke s najboljim smislom za modu.

Podsjećamo, ovaj travel bloger u februaru je privremeno odlučio živjeti u Sarajevu i posjećivati gradove širom regiona. Pored videa u kojima promovira brojne turističke destinacije u BiH, on vrlo često objavljuje zabavne sadržaje i situacije koje mu se događaju na području Balkana.