Oliver Mlakar: Sad su bolnice malo manje pune, ali na kraju će biti pune ludnice

Oliver
JEDAN od najpoznatijih televizijskih voditelja Oliver Mlakar umirovljen je već 19 godina, ali još uvijek vodi veoma aktivan život.

 

Kako je ispričao, u bezbrižnoj svakodnevici spriječila ga je pandemija koronavirusa i sad jedva čeka da ona prođe kako bi se mogao družiti s prijateljima.

"Cijepio bih se odmah, ali cjepiva nema. Ne zna se ni kad ćemo dobiti. Zvao sam obiteljsku liječnicu pa su rekli da ni oni ne znaju kad će dobiti cjepivo. Vidim da se sad cijepe u Zagrebu, ali i to je tako malo, svaki liječnik dobije 30-ak doza. To nije ništa. Izbjegavam druženja, čekam da ovo sve prođe. Dok se svi procijepe i sve postane sigurno. Nisam optimist. Da zaradim virus, ništa me ne bi spasilo. Sad su bolnice malo manje pune, ali na kraju će biti pune ludnice. Ova pandemija će sigurno ostaviti trag", rekao je za mirovina.hr.

Eurovizijski skandal

Ispričao je i o svojim voditeljskim danima te se prisjetio skandala na Eurosongu 1990. godine, kada je malo nedostajalo da se Vlahović i on povuku zbog izjave Gorana Radmana, koji je tri dana prije Eurosonga rekao kako se još ne zna tko će biti voditelji. S Helgom Vlahović i Oliverom Mlakarom paralelno je radio još jedan par, glumac Rene Medvešek i beogradska voditeljica Dubravka Marković.
"Dva su voditeljska para morala biti spremna za slučaj ako, primjerice, Helga ili ja slomimo nogu, ruku, razbolimo se… Mirisalo mi je kao da žele eliminirati Helgu, da je to bila igra s ciljem da uleti mala Markovićka", rekao je.

Izvor: