U NJENOM STILU: Otkriveno gdje će se poroditi Seka Aleksić

Pjevačica Seka Aleksić uskoro će na svijet donijeti drugo dijete, a dane pred sami porođaj pjevačica provodi u odmoru, kako bi sačuvala snagu za porođaj i prve dane sa bebom. Pjevačica je sa suprugom Veljkom već spremila sve potrebne stvari.

– Seka će se poroditi u Beogradu, kako je to učinila i prvi put. Ovog puta porođaj je dočekala mnogo mirnije jer zna šta je čeka, dok se sa Jakovom svega pribojavala. Ona i Veljko su otpočetka njene trudnoće pričali sinu Jakovu o dolasku brata i sve se čini da neće biti ljubomoran, ali se to nikada ne zna. Jakov je dijete koje je imalo punu roditeljsku pažnju i sa kojim su se oboje igrali u svakom slobodnom trenutku. Sada će ipak morati da shvati da ima društvo – kaže izvor blizak pjevačici.

– Seka je radila nekoliko mjeseci nakon saznanja da je trudna, ali je nakon toga odlučila da stavi tačku i na nastupe i na eksponiranje. Potpuno se posvetila trudnoći i Jakovu sa kojim je provodila najviše vremena. Odavno su na njenu adresu počeli da stižu pokloni sa svih strana za Isaka, kako su Veljko i Seka odlučili, da se zove drugi sin. Među poklonima je bilo dosta stvari, ali i igračaka i opreme za sobicu za mališana. Naravno, i Jakov je svaki put dobio za sebe nešto kako se ne bi osjetio zapostavljenim – priča izvor.

Međutim, Seka je svakako željela da kutak za bebu opremi sama i tako je i učinila. Sada je već iskusna majka i zna šta je to što će joj u prvim danima najviše trebati. Mališan iako još nije došao na svijet ima pregršt igračaka, guralica, kolica i garderobe  objasnio je izvor Blica.

Izvor: