Ovo je jedan od najsporijih izlazaka sa parkinga ikada: Od jednostavne situacije, učinjeno nemoguće

ć

Definicija “ludosti” je činiti stalno jednu te istu stvar i očekivati različite rezultate. Ova se izreka pripisuje Albertu Einsteinu, a vizualni dokaz za nju dolazi nam u obliku videa s jedne nadzorne kamere, koji je postavljen na subreddit Idiots In Cars.

Nepoznati vozač ili vozačica Mazde CX-7 na njemu se pokušava izvući s parking mjesta, koje je tek djelomično blokirano automobilom s druge strane. Ta Chevrolet Impala bila bi tek manja smetnja prosječnom vozaču, koji bi se sjetio skrenuti blago ulijevo pri vožnji unazad.

Ali, to nije palo na pamet osobi koja upravlja ovom Mazdom, pa je ona sasvim neobjašnjivo ponovo pokušavala skrenuti desno i tako se osloboditi iz “nemoguće situacije”. Navodno se radilo o trijeznoj osobi, što dodatno produbljuje misteriju.

Proces izlaska s parkinga je trajao i trajao, sastojao se od čak 16 promjena smjera i dva povratka na parkirališno mjesto, a uspješno je okončan tek kada se pojavila jedna ženska osoba i pripomogla u tom “zahtjevnom” potezu.

Ovu avanturu nepoznatog počinitelja možete pogledati u nastavku. Srećom, kako bismo svi sačuvali živce i zdrav razum, video je ubrzan, pa se sedam minuta agonije stalo u 36 sekundi timelapsea.

Pogledajte OVDJE.