Ovo nitko nije očekivao: U osmom desetljeću želi na naslovnicu Playboya!

dolly parton

Slikala sam se za Playboy prije puno godina, kad sam imala samo 32, ali mislim da bi bilo savršeno kada bi oni to ponovili. Ne znam žele li to i mogu li na naslovnoj stranici biti žene sa 75 godina - rekla je jasno i glasno Dolly Parton za People, country vila koja je jasno dala do znanja da se ne namjerava povući s glazbene scene. 1 / 9 Instagramom je počeo kružiti "Dolly Parton Challenge" koji je potekao od slavne country pjevačice. Naime, kolaž od četiri varijante slika s društvenih mreža postao je pravi hit! Ona je 1978. godine za naslovnicu obukla prepoznatljiv kostim Playboyeve zečice s ušima i postala tako prva country zvijezda koja je krasila naslovnicu Hefnerovog časopisa.

- Vjerojatno bih mogla iskoristiti taj kostim opet. Grudi su mi još uvijek iste - komentirala je u šali pjevačica koja je progovorila i o plastičnim opreacijama koje je nanizala tijekom godina. Objasnila je zašto ne očekuje da će joj se izgled promijeniti kada bude još starija. - Zategla sam se koliko god je to bilo moguće. Prepoznatljiva sam, izgledam kao lik iz crtića, a oni ne stare

Čak i s 90 godina, vjerojatno ću izgledati slično, samo s više šminke i većom perikom - rekla je Parton. Inače, ona je nedavno iznenadila priznanjem da je svojedobno pomišljala na samoubojstvo. Naime, nakon ljubavnih problema, pjevačica si je htjela oduzeti život. Priznala je da samo što nije povukla okidač pištolja kada je njezin ljubimac, bostonski terijer Popeye, uletio u sobu dok je ona sjedila i razmišljala o tome, piše Mirror. 

– Jedno popodne sjedila sam gore u svojoj spavaćoj sobi kad sam u noćnom ormariću primijetila pištolj koji držim zbog provalnika. Dugo sam ga gledala. Čim sam ga podignula, samo da ga primim i pogledam, na tren naš mali pas, Popeye, došao je trčeći po stubama. Zvuk njegovih šapa vratio me u stvarnost i iznenada sam se smrznula. Spustila sam pištolj. I onda sam molila – objasnila je Dolly u jednom intervjuu koji je objavljen u knjizi ''Dolly On Dolly: Interviews and Encounters with Dolly Parton''. 

Pjevačica, 73-godišnjakinja, smatra da je to bio Božji znak. – Mislim da to ne bih učinila, ubila se, ali ne mogu reći sa sigurnošću. Sad kad sam prošla taj grozni trenutak, mogu razumjeti tu mogućnosti čak i za nekoga čvrstog poput mene ako bol postane dovoljno jaka – rekla je Parton. Dolly u knjizi opisuje i odrastanje u Tennesseeju, kao najstarija od 12 djece iz obitelji. Naime, njezina obitelj bila je toliko siromašna da su se ona i njezina braća i sestre morali kupati u lokalnoj rijeci i da je bilo dobro ako je jedan od njih mokrio u krevet koji su dijelili jer ih je to grijalo.

 

Izvor: