Ovo su najsebičniji horoskopski znakovi: Misle samo na sebe. Jeste li među njima?

23322323

Svi imamo neke sebične sklonosti i to je uredu. Međutim, neki imaju naviku koristiti ovu karakteristiku malo češće. Provjerite jeste li po horoskopu najsebičniji.

Ovan (21. mart – 19. april)

Kada Ovan shvati šta želi, ide za tim dok to ne dobije. To je dobra stvar, ali može i malo izmaknuti kontroli. Ovan ima stav ‘prvo ja’ i nastoji imati jednu od najodlučnijih osobnosti. Naprimjer, ako nešto kupujte s Ovnom i ta stvar je ostala posljednja, Ovan će sve učinit da on to dobije.

Bik (20. april – 20. maj)

Iako Bik predstavlja stabilnost i pouzdanost, njihova težnja za sigurnošću često ih može učiniti pohlepnima i materijalistima. Također mogu postati pretjerano osjetljivi, pretjerano emotivni i definitivno pretjerano posesivni.

Blizanci (21. maj – 20. juni)

Iako su Blizanci susretljivi i svestrani, to mogu brzo promijeniti. Zbog svojih naglih promjena ponašanja, drugi ih često smatraju površnima. Ako ste na zabavi s Blizancem, nemojte se iznenaditi ako njihova lažna osobnost izađe na vidjelo i potpuno nova osoba pojavi se niotkuda. Skloni su prilagođavanju okolini iz vlastitih sebičnih razloga.

Lav (23. jula – 22. august)

Lav je znak ‘ono što vidiš to i dobiješ’. Međutim, može biti i prilično sebični. Sjajno je što su neustrašivi kada se radi o borbi protiv svake prepreke koja im se nađe na putu, ali kada vide nešto što žele, igra je gotova za sve ostale. U njihovim očima, njihovo je ime zapisano na toj jednoj stvari koju žele, bez obzira ko bi još to mogao uzeti.

Djevica (23. august – 22. septembar)

Djevica je pedantna. Ima oštro oko za sve nedostatke ili pogrešne postupke. Ali, oni su prvi koji će kritizirati sve ostale Jedno je biti strog prema sebi, a drugo prema drugima. Suzdržite se od kritika i pustite svoje prijatelje da rade što žele.