fbpx Popović donio odluku koja se mnogima neće svidjeti: Direktor otkrio šta će biti sa Zvezdama Granda

Popović donio odluku koja se mnogima neće svidjeti: Direktor otkrio šta će biti sa Zvezdama Granda

Home

Popović donio odluku koja se mnogima neće svidjeti: Direktor otkrio šta će biti sa Zvezdama Granda

Trinaesta sezona je, prema riječima direktora Grand produkcije Saše Popovića, gledanija nego sve prethodne

Zvezde Granda predstavljaju muzički talent šou-program sa najdužom tradicijom u Srbiji, budući da su se slični TV formati obično završavali nakon nekoliko sezona, a ovaj projekat Saše Popovića odolijeva vremenu još od 2004. godine.

Trinaesta sezona je, prema riječima direktora Grand produkcije Saše Popovića, gledanija nego sve prethodne, a udjela u tome svakako ima i to što su u potpunosti izmjenjena pravila.

Podsjetimo, svaki član žirija ponaosob bira i sprema kandidate koji se bore sa pulenima drugog člana žirija, a ovaj vid mentorstva izaziva veliku pažnju i mimo standardne emisije koja se emituje svake subote.

Ipak, Saša je sada donio odluku da ponovo izmeni pravila i predstavi nešto potpuno drugačije u narednoj sezoni, a u planu je objedinjavanje svih republika nekadašnje Jugoslavije koje imaju svoje takmičare u ovom šou-programu.

U novoj sezoni će cijeli eks-jugoslovenski žiri biti protiv ovog žirija u studiju, a u centru pažnje su naravno kandidati. Vidjeće kako će to izgledati u novoj sezoni – otkrio je Popović u “Grand Specijalu”.

Imena budućih članova žirija iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske i (vjerovatno) Slovenije, Saša nije želio još da otkriva, piše Express Tabloid.

Topic
Objavio: Čet, 23/05/2019 - 08:41

Povezane vijesti

Back to top