Potpuni zen: Lisice koje uživaju u divljini jedan je od najljepših prizora koji ćeš danas vidjeti

 Roeselien Raimond je fotografkinja iz Danske čije prekrasne fotografije divljih lisica pokazuju kako su ove životinje istinski stručnjaci kad je u pitanju uživanje u malim stvarima u životu.

    Oni su pravi influenceri: Ove životinje najslađa su stvar koju ćeš danas vidjeti
    24 moćnih fotografija koje dokazuju da priroda vlada svijetom


"Najviše volim kad su potpuno lagodne: bez boli, straha, hladnoće, gladi ili bilo koje druge neugode", rekla je za portal Bored Panda.  "Naravno da i oni imaju svoje male dužnosti, ali nakon što se nahrane, definiraju teritorij i pobrinu o važnim stvarima poput rekreacije i odgoja, vrijeme je da se opuste."

Budući da se specijalizirala u snimanju prirode i životinja, fotografkinja dobro zna koliko lisice mogu uživati u trenutku. "Kao da su izmislile 'usredotočenu svjesnost' - opuštanje im dolazi prirodno. Miriše svježi zrak, osjećaju toplinu sunca na svom krznu, zatvore oči i uživaju u trenutku."

Međutim, Roeselin dodaje kako postoji kontradikcija kada je u pitanju snimanje zen lisica: "Što se više potrudiš, više ćeš se odmaknuti od cilja. Ako ste previše željni, životinja će osjetiti tu budnost i ostat će budna. Naučila sam ponašati se kao lisice, samo biti tamo i vidjeti što se može dogoditi. A u međuvremenu, i ja jednostavno uživam u svježem zraku i suncu na svojoj koži. "

Iz njezine veličanstvene kolekcije, izdvojile smo nekoliko fotografija ovih prekrasnih životinja koje će ti bez sumnje popraviti današnji dan:

Izvor: