Prvi put nakon 10 godina prikazano lice Kennyja iz South Parka, fanovi pišu: Sad mogu i umrijeti

23232323
Obožavatelji hit serije "South Park" ostali su u nevjerici nakon što je u jednoj od posljednjih epizoda otkriveno Kennyjevo lice po prvi put nakon više od desetljeća.

U epizodi koja je emitirana prošlog utorka, Kenny se nakratko vidi bez svoje legendarne narandžaste majice s kapuljačom koja mu prekriva gotovo cijelo lice.

Epizoda se vrti oko planova Kennyja i Cartmana da otvore restoran. Dok dva prijatelja kuju planove, pušta se snimak tokom kojeg obožavatelji na trenutak vide Kennyjevo lice.

Izgled lika bez majice s kapuljačom prikazuje ga sa savršeno stiliziranom plavom kosom i parom sunčanih naočala u avijatičarskom stilu. Umjesto narandžaste dukserice nosio je majicu s natpisom "vlasnik restorana".

Twitter su odmah preplavile reakcije vezane za ovu scenu.

"Kennyjevo lice koje je otkriveno na 0.5 sekundi u najnovijoj epizodi donosi radost u moj jednostavan život", "Lijepo je vidjeti Kennyjevo nepokriveno lice s plavom kosom", "Ovo mi je kao da sam vidio jednoroga", "Samo pravi fanovi znaju koliko je ovo uzbudljivo", "Sad mogu i umrijeti", neki su od komentara.

Posljednji put kada su obožavatelji mogli vidjeti Kennyjevo lice bilo je 2012. tijekom 16. sezone South Parka.

 

Foto : Twitter

Izvor: