Psić koji u krevetić sprema omiljene igračke oduševio internet: "Uljepšao mi je dan"

.
VIDEO na kojem se vidi kako štene skače u krevet s omiljenim grickalicama i igračkama brzo je postao viralan te osvojio srca gledatelja.

Voli stavljati svoje omiljene grickalice i igračke na svoj krevet", stoji u naslovu objave na Redditu korisnika u/Catrechta koja je prikupila više od 34 tisuće glasova. Na snimci maleni velški korgi trčkara do svog krevetića s nečim u ustima, a zastaje samo na trenutak prije nego što uskoči i sklupča se kako bi se udobno smjestio.

Njegov vlasnik rekao je za Newsweek kako se radi o korgiju starom 8 tjedana, a omiljene igračke su mu papuče, lizalica od užeta, mala mekana igračka za žvakanje i plastična boca za vodu. "Vrlo je nježan prema maloj djeci i iz nekog razloga jako voli građevinske radnike. Ima nalete energije u 5 ujutro, ali puno spava tijekom dana", rekao je.

 

Maleni pas oduševio je i brojne gledatelje koji su pogledali video. "O Bože, kakva slatkica", "Ono što je još slađe je da razvija divnu naviku koju će 100% imati i kada bude veliki pas", "Uljepšao mi je dan", pisali su svoje komentare ispod videa.

Pogledajte video OVDJE 

Izvor: