SINAN SE OPET OBRUŠIO NA NEKADAŠNJEG SARADNIKA: Mile Bas me je opljačkao (FOTO)

Što sad od Vendi ne napraviš drugu Draganu, a od Vesne Rivas stvoriš Šemsu. Ne možeš, šta god da im daš da otpjevaju – poručio mu je Sakić.

Mile Bas, čelnik „Južnog vetra“ nedavno je dao još jednu izjavu vezanu za svoju famoznu petorku. A ona je uslijedila nakon pitanja fanova „JV“ šta je razlog da su ga svi ostavili i šta ih zapravo spriječava da se ponovo skupe.

Kazao je da su svi oni trenutno u „žetvi“ sa njegovim pjesmama, da vrlo malo učestvuju sa novim numerama koje su snimili sa drugim autorima, te da nije pitanje zašto oni neće da se vrate nego da ih on ne želi. On će kaže sve isto uraditi sa novim pjevačima kao što je sa tom petorkom jer im je, misleći na Šemsu, Mileta, Sinana, Kemala i Draganu dao sve ono veliko i veličanstveno što je imao i ne želi to da kvari.

 

sinan svica

 

Istina je, dodaje on, da često za tu petorku veže poznatu rečenicu koju je otpjevao Arsen Dedić „ko mnogo daje malo prima“. I prije ovih izjava i još ponekih Mile Bas je, pored Dragane za koju je kazao da je ona postala uspješna poslije saradnje sa JV, najveću „ljagu“ bacio na Sinana, o čemu smo nedavno i pisali. O tome smo nedavno i pisali.

Sinan je šutio a onda je, kako reče, Mile prevršio svaku mjeru pa će samo da mu kaže da je strašno povrijeđen njegovim uvredama pa će mu samo odgovoriti da je on obični lažov i prevarant.

–Lažeš koliko si težak, pričaš kako si nas stvorio, a Pera Zdravković i Savo Bojić su zapravo radili a mi davali svojim glasom pečat pjesmama. Ti si bio basista. Što sad od Vendi ne napraviš drugu Draganu, a od Vesne Rivas stvoriš Šemsu. Ne možeš, šta god da im daš da otpjevaju. Ono što možeš i što si mogao jeste da pričaš šta te volja i da uzimaš novac. Milione si odnosio iz Diskosa, pljačkajući nas – kazao je Sinan.

 

(Izvor: exspresstablodid.ba)