Slavni pjevač šokirao fanove novim izgledom: “Preradio je cijelo lice”

as

Pjevač Liam Payne, koji se proslavio kao dio boy banda One Direction, šokirao je fanove drastičnom promjenom izgleda.

Payne je došao na premijeru filma All Of Those Voices kako bi podržao bivšeg kolegu iz benda Louisa Tomlinsona, a tom je prilikom prošetao crvenim tepihom i pokazao svoj novi imidž.

Naime, kako su neki obožavatelji primijetili, pjevač je zategnuo lice, odnosno podvrgnuo se izrezivanju masnih jastučića s unutarnje strane obraza. To je je u posljednje vrijeme sve popularniji trend među slavnim osobama, piše Daily Mail.

“Liam je preradio gotovo cijelo lice”. “Još uvijek ne mogu vjerovati da je uklonio salo”, “Prolazi me nelagoda”. “Ovo je presmiješno”, samo su neki od komentara na Twitteru.

Govoreći za MailOnline doktor estetike dr. Mo Hamed objasnio je kakvom se tretmanu pjevač vjerojatno podvrgnuo.

“Izgleda kao da je ubrizgao filer u području čeljusti, koji mu je dao isklesan i oblikovan bočni profil. Ovo postaje vrlo popularan tretman u mojoj klinici gdje muškarci stavljaju filere za čeljust kako bi maskulinizirali svoje lice. Šira i isklesana linija čeljusti povezana je s muževnim crtama”, pojasnio je.

Payne, koji je priznao da se borio da ostane trijezan na turneji, u intervjuu 2021. godine je otkrio: “Tada sam bio sav napuhnut. I ja to zovem svojim licem od tableta i pića. Lice mi je bilo 10 puta veće nego sada. Problem je bio u tome što je najbolji način da nas osiguraju bio da nas zaključaju u naše sobe, a šta je u sobi? Minibar.”