"Smršaj, dovedi se u red i mnogo vežbaj!" poručila Karleuša Kristini

A saznali smo i koji član žirija ima najprecizniji senzor za dobre ribe

Kristina Malićević (17) dolazi iz Knjaževca. Predstavila se pjesmama "Zar je svemu kraj" Verice Šerifović i "Opatica" Biljane Marković. Već se takmičila u prethodnoj sezoni, bila je u timu Ane Bekute i stigla do trećeg kruga. 

Prvo "da" dobila od Saše Matića. Marija Šerifović je konstatovala da je bila dobra pjevajući pjesmu njene mame, a Bekuta da je trema ubi. 

Nastup je završila sa pet potencijalnih "da." Marija joj je dala glas jer je htjela da pohvali nekog ko je mlad, a bira tako težak program.

- Međutim, trema koja te obuzme, ti ne možeš grlom da vladaš - rekla je Marija i povukla svoju podršku. 

Pošto je i Džordž dao "da" Sašu Popovića je zanimalo šta bi on radio sa tipično narodnjačkim kandidatom. 

- Ako se odluči za mene, vidjećeš u drugom krugu - poručio mu je.

Jelena je zezala Viki zbog akcentovanja reči trema, pa je rekla da joj je to egzotično, a onda je Viki ispričala vic.

- Znaš kako se priča kod nas na jugu, Vuk Karadžić je išao, podučavao ljude, a kad je stigao do Kruševca, tu mu polomili nogu, pa je dole ostalo tako da se govori - rekla je, pa se obratila kandidatkinji - Dala sam podršku za narodnjake, tvoje godine, odabir pjesama, ali sa tobom mnogo mora da se radi. Ipak, se isključila iz trke za mentora.

Popović je pitao Sašu Matića da li zna neki vic oko akcenata, a on je to spremno prihvatio i ispričao jedan o Leskovčaninu koji je išao da kupi cipele, a onda rekao Kristini.

- Prva pjesma je presudila - i dao "da" ostajući u trci za mentorstvo. 

Kandidatkinja je izabrala Matića za svog mentora, a Karleuša je imala za nju savjete.

- Samo da ti kažem, lutko moja, da Saša Matić ima najjači i najprecizniji senzor za dobre ribe. Prema tome, ti moraš malo da smršaš, pošto voliš te kratke suknjice i imaš te slatke nogice. Dovedi se u red i mnogo vježbaj da se izgubi trema. 

Izvor: