Sretno: Holivudski ljepotan Scott Eastwood danas slavi rođendan!

sdffdgdfgd
Glumac i model Scott Eastwood danas (21. mart) slavi 34. rođendan.

Riječ je o holivudskom ljepotanu i sinu legende Clinta Eastwooda koji je i sam ostvario uspješnu karijeru te zaludio žene širom svijeta.

Iako privatni život skriva kao zmija noge, Scotta često možemo vidjeti u golišavim izdanjima na plažama u društvu raznih ljepotica koje se izmjenjuju kao na traci, no ne zna se da li je neka uspjela osvojiti njegovo srce u 2020. godini.

Ipak, Scott ima opravdan i vrlo tužan razlog zašto ne priča o svom ljubavnom životu. Naime, njegova prva velika ljubav izgubila je život u stravičnoj prometnoj nesreći.

Tada 26-godišnja gimnastičarka i model Jewel Brengman tog se kobnog dana vozila iz San Diega u Los Anđeles u unajmljenom automobilu nakon što je gotovo cijeli dan provela na modnom snimanju. Automobil je imao neispravni vazdušni jastuk koji se u jednom trenutku iznenada otvorio prejakom brzinom.

Metalni šrapnel Jewel se zabio u vrat, a njen je otac kasnije podigao tužbu protiv proizvođača automobila, japanskog proizvođača vazdušnih jastuka te rent-a-cara, što je bila jedna od najvećih presuda u automobilskoj industriji u SAD-u.

Ipak, njen otac kasnije je progovorio i o tome kako je bio jako ljut i razočaran zbog Scottovog ponašanja nakon njene smrti.

“Bio sam bijesan što je šutio. Brojni njeni prijatelji dugo su putovali s raznih dijelova svijeta kako bi izrazili saučešće s mojom boli, od njega nije bilo ni cvijeća. Nikada nisam odobrio niti jedan intervju koji je dao u vezi s mojom kćerkom, ali oprostio sam mu, više nisam ljut.”

“Izgubio sam prijatelje i prije. I to neke velike prijatelje. No nikada prije toga nisam izgubio nekoga s kime sam bio toliko intiman. Možda zbog toga danas imam problem sa izlascima i vezama”, ispričao je Scott u intervjuu za GQ 2016. godine koji se dvije godine nakon smrti bivše djevojke ipak javio njenom ocu te izvinio.

Scott je tada istakao kako sve dotad nije našao prave riječi za njega.

Izvor: