Tanja i Draško uživaju na luksuznom imanju, a ojađeni muž ne odustaje: 'Gradonačelniče, šaljem ti naš pornić pa uči!'

.
Kako ljubavni trokut Tanje Savić, njenog dečka Draška Stanivukovića i muža Dušana Jovančevića nikako da se zatvori, pjevačičin suprug je odlučio žestoko udariti na gradonačelnika Banje Luke

Pjevačici Tanji Savić teško je palo razdvajanje od dečka Draška Stanivukovića pa ga je pozvala u posjet u jednu luksuznu vilu nadomak Smedereva gdje živi, piše Alo.

 

Naime, gradonačelnik Banje Luke proveo je nekoliko dana na poslovnom putu u Parizu, pa je, čim se vratio, pohitao pjevačici u zagrljaj. Kako navodi izvor blizak pjevačici, Tanja i političar su se sastali na jednom luksuznom imanju s ogromnom vilom.

U tom objektu mahom se održavaju velika slavlja i vjenčanja, a postoji i jedan restoran međunarodne kuhinje, gdje su oni proveli oko dva sata na romantičnoj večeri i razgovoru. Nekoliko puta su se i poljubili, iako je bilo prisutnih za susjednim stolovima.

Čuvali ih tjelohranitelji

"Tanja i političar došli su u restoran u subotu oko pet sati popodne. Bili su vrlo prisni, svi u restoranu su bili šokirani da se ne kriju. Odmah su naručili hranu, stalno su se smješkali i dodirivali, primijetio sam da joj je Draško pokazivao svoje slike iz Pariza, odakle je tog dana i doputovao. S njima u pratnji je bio i jedan kršni momak, koji je sjeo nedaleko od njih, pa pretpostavljam da je u pitanju njegov tjelohranitelj ili vozač. U jednom trenutku on je dodao Drašku i vrećicu jednog poznatog francuskog modnog brenda, a kada joj je uručio poklon, Tanja se oduševila i zagrlila dečka. U jednom trenu, pao je i poljubac. Baš se bila razveselila, vidi se da blista i da joj odgovara pažnja", ispričao je izvor i dodao da su odmah nakon toga, navodno, otišli zajedno za Banju Luku.

"Tamo sam provela nekoliko sati jer je Draško imao neke važne susrete, o čemu je obavijestio i svoje pratitelje na Instagramu. Pretpostavljam da je noć bila burna, jer se ranom zorom vratila za Srbiju. Možda bi ostala i dulje sa svojim partnerom da nije imala zakazano gostovanje u jednoj emisiji koja se emitirala uživo, a gdje se vidjelo koliko je sretna, bez obzira na zo što je njen muž Dušan besramno izvrijeđao i nju i Draška", završava izvor.

 

Dušan opet prijeti

A dok su Draško i Tanja uživali zajedno na večeri, muž Dušan Jovančević opet žestoko udara na gradonačelnika Banje Luke. Ovoga puta, direktno iz Australije političaru nudi savjete kako da vodi ljubav s njegovom još uvijek zakonitom suprugom, prenosi Hype.

"Jadni su oboje, pogotovo on. Tek će vidjeti kojoj kategoriji ona pripada. Vrijeme će pokazati kakva je to veza s tim Draškom. Znate kako se to kaže na engleskom - rebound. On je samo za nju zabava. Poslat ću Drašku snimke moje i Tanjine intime, pa neka malo nauči od mene", poručio je Tanjin muž.

 

 

Izvor: