Top sedam karakteristika Hisense televizora

2

CPU InfoTech izdvaja sedam karakteristika koje novi Hisense UHD TV čine apsolutno dominantnim!

Već neko vrijeme se premišljate oko kupovine novog televizora – želite nešto što će vam privući pažnju na jednostavan, ali briljantan način? Ne tražite dalje, posjetite CPU i pronađite UHD smart TV koji ispunjava sve kriterije za pretvaranje vašeg televizora u centar kućne zabave!

Top sedam karakteristika Hisense televizora u vaš dom donosi zabavu, najbolju u svojoj klasi:

  1. Nevjerovatan raspon boja uz Quantum Dot Colour

 

Quantum Dot je vrsta nanomaterijala koji predstavljaju remek-djelo tehnologije. Hisense televizori uz pomoć nje mogu da reprodukuju preko milijardu boja na ekranu, uz sve prednosti punog opsega kolorita koji donosi novu dimenziju realnog doživljaja sadržaja koji gledamo. Sofisticirana optika i tehnologija prikazivanja boja donose širu paletu boja koje su kao u prirodi.

 

  1. Četiri puta veća rezolucija

 

Hisense Smart UHD 4K TV nudi brzo i lako iskustvo rada pored prefinjenog 4K kvaliteta slike. Gledajte ono što ste do sada propuštali na oštroj, jasnoj slici koju donosi rezolucija četiri puta veća od Full HD. U kombinaciji sa preciznom bojom, upečatljiva rezolucija će učiniti da se osjećate kao da ste na snimanju svog omiljenog filma.

 

  1. Kino audio-vizuelno uživanje

 

Zahvaljujući Dolbi Visionu HDR osjećat ćete se kao da ste dio scene koju upravo gledate. Dolbi Vision je trenutno najviši High Dinamic Range format. Detalji koji se gube u najtamnijim i najsvjetlijim dijelovima slike su sada vidljivi, što omogućava mnogo dinamičniji izgled – ovaj kvalitet će otkriti ono što je ranije bili skriveno na ekranu.

Hisense TV sa Dolby Atmos funkcijom također može da podrži više zvučnika koji rade istovremeno, od kojih svaki ima pojedinačni zvuk. Zvuk se prenosi do svakog ugla sobe stvarajući 3D kino audio iskustvo. Bolja jasnoća pomaže da čujete čak i dah glumaca ili šuštanje krzna životinja.

 

  1. Pametni TV koji je jednostavno fantastičan

 

VIDAA je brz i pametan operativni sistem koji ubrzava vrijeme pokretanja i brzo pristupa aplikacijama uz pomoć glasovne kontrole. Nema potrebe za pritiskanjem tastera, ni za eksternim uređajima ili drugim asistentima – ako tražite filmove, muziku ili vremensku prognozu, samo recite i VIDAA će izvršiti komandu.

 

  1. Bogatstvo sadržaja koji nudi

 

Sa inovativnim VIDAA pametnim operativnim sistemom imate pristup lokalnom i globalnom sadržaju preko TV-a. Vođen visokom tehnologijom i pametnim dizajnom, ovaj centar sadržaja uvijek prati ono što vam se dopada i kreira ga po mjeri, nudeći mnoštvo najboljih serija i aplikacija kao što su Netflix, YouTube, Prime Video i još mnogo toga. Sa VIDAA vaš TV postaje bjekstvo od svakodnevice u uzbudljiv svijet sporta, filmova, muzike ili umjetnosti.

 

  1. Optimalan kontrast pri svakom osvjetljenju

 

Hisense televizori automatski prepoznaju ambijentalno osvjetljenje i prilagođavaju se kako bi se održala optimalna podešavanja kontrasta bez obzira kako se svjetlo oko vas mijenja. Samo se udobno smjestite, opustite i pustite da TV radi svoj posao.

 

  1. Zdravlje na prvom mjestu

 

Sa TÜV Rheinland certifikatom, Hisense A7 je dokazao da efikasno smanjuje štetni utjecaj plavog svjetla i štiti vaše oči, čak i nakon dugog gledanja.

 

UHD TV linija kompanije Hisense nudi niz modela koji podižu iskustvo uživanja u TV sadržajima na potpuno novi nivo. Uz A7GQ i U7QF uživajte u slici kristalno čistoj kao planinski potoci i dinamičnoj kao odraz sunčevih zraka koji udaraju o površinu vode.

 

https://www.olx.ba/artikal/45957414/hisense-smart-led-tv-50a7gq-50-4k-hdr-quad-core/