Tri horoskopska znaka koja ljude čitaju kao otvorenu knjigu

č
Ako je vjerovati zvijezdama, na to imamo li moć čitati ljude kao otvorenu knjigu utječe i naš horoskopski znak

Svi imamo onu jednu prijateljicu ispred koje ništa ne možemo sakriti. Zapravo, možda ste baš vi ta osoba koja odmah zna ako neko nešto skriva ili laže, ako ga nešto muči.

Ako je vjerovati zvijezdama, na to imamo li moć čitati ljude kao otvorenu knjigu utječe i naš horoskopski znak.

Astrolozi su izdvojili tri horoskopska znaka koja ne možete prevariti, odnosno ona koja ljude čitaju kao otvorenu knjigu.

Škorpija

Nemojte ni pokušavati nešto sakriti od Škorpiona. Više od bilo kojeg drugog horoskopskog znaka Škorpioni mogu prepoznati kada im lažete ili prešućujete nešto važno. Kada vas Škorpion pita "Šta se dogodilo?", on ne očekuje površni razgovor, nego konkretan odgovor na svoje pitanje.

Advertisement

0 seconds of 19 secondsVolume 0%

 

Čak i ako vam se čini da nešto savršeno tajite, Škorpion je vjerovatno već sve shvatio. Jednostavno, ovaj znak istražuje, prisluškuje, prodire... I čita vas kao otvorenu knjigu.

Vodolija

Jedan od životnih ciljeva Vodolije je održavati društveni status quo, a da bi to učinili, moraju poznavati ljude. Oni su kao mudra starica među horoskopskim znakovima, koja pomno posmatra život sa strane i pamti bitne detalje.

Vodolije najčešće ne progovaraju, osim ako sami ne zatražite njihovo mišljenje, a kada to učinite, shvatit ćete da znaju cijelu vašu životnu priču, često bolje i od vas samih. Oni zapravo uvijek znaju šta se s vama događalo i šta se događa i teško da ćete im nešto sakriti.

Blizanci

Zbog činjenice da ih je lako omesti, možda vas iznenađuju Blizanci na popisu. Međutim, osobe rođene u ovom znaku jako su pametne i uvijek tačno znaju što se događa. Oni su po prirodi istraživački novinari, uvijek spremni slijediti svoju intuiciju i doći do vijesti.

Kada dođu do vijesti, Bliznaci neće čekati prikladan trenutak da pokrenu razgovor. Odmah će vas suočiti sa svojim saznanjima, zato od njih ne pokušavajte skrivati bilo šta ako se ne želite naći u neugodnoj situaciji.

Izvor: