Turčin napravio pometnju na društvenim mrežama, tvrde da je "previše zgodan za svoj posao"

.
Zahvaljujući društvenim mrežama, danas možemo upoznati ljude koji se nalaze u različitim dijelovima svijeta. Pa tako, posljednjih dana pripadnicama ženskog spola je za oko zapao zgodni Turčin Eren Yilmaz, koji je zaposlenik Lidla.

 

Broj pratiteljica na profilu Yilmaza ne prestaje se uvećavati, a izgleda da mnoge dame žele posjetiti Lidl gdje ovaj mladić radi, ne zbog kupovine, nego samo kako bi ga vidjele uživo.

Eren na svom TikToku često dijeli videozapise sebe i svojih kolega, koji su ga naposlijetku i proslavili. Neke od njegovih snimaka pregledani su više miliona puta, a izgleda da, osim što vole svoj posao, on i osoblje imaju i viška vremena za zabavljanje.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Odjeven u radnu uniformu - plavu košulju i crne hlače, Eren svakodnevno dobija brojne komplimente, a ono što mu najčešće govore je da je "previše zgodan" da bi radio u jednoj trgovini.

"Pa u kojem Lidlu radiš? Trebaju mi ​​kroasani", našalila se jedna korisnica, dok je druga dodala kako Eren "ne izgleda poput ostalih zaposlenika iz Lidla".

Sudeći po komentarima, u Lidlu gdje je Eren zaposlen, promet je nešto veći nego u uobičajenim , a tome možda doprinosi i njegov opis na profilu koji glasi "dođite u Lidl", što je očito damama dovoljno da prihvate njegov poziv.

"Neka mi neko kaže u kojem Lidlu ovaj čovjek radi", zamolila je jedna obožavateljica.

Ipak, neki korisnici primijetili su da Erenov izgled možda "ometa" ovog mladića da obavlja svoj posao kako treba.

"Ovaj čovjek izgleda kao neko ko nikada u životu nije složio policu", napisao je neko.

(Foto: Screenshot)

Izvor: