Victoria Beckham otkrila tajnu svoje vitke linije u četrdesetim: Samo disciplina

.

Victoria Beckham poznata je po svom odličnom stilu i vitkoj liniji, ali i izbirljivosti. Iako mnogi prigovaraju kako je premršava, istina je da joj mnoge i zavide zbog vitkosti. Suprug David ponudio je uvid u Victorijine prehrambene navike dok je raspravljao o svojoj omiljenoj hrani, a ovo je njena tajna.

– Dosta sam emotivan u vezi s hranom i vinom, kad jedem nešto odlično, želim da to svi probaju’, rekao je Beckham te zaključio: ‘Nažalost, u braku sam s nekim ko je jeo istu stvar zadnjih 25 godina! Otkad sam je upoznao, jede samo ribu na žaru i povrće kuhano na pari. Ona će vrlo rijetko od toga odstupiti.’

U julu je Victoria također priznala kako njen suprug govori je okus njene hrane dosadan, no Victoria je rekla da je njena prehrana puna zdravim masnoćama i redovno provodi detoksikaciju pri čemu se suzdržava od pijenja alkohola.

-Jedem puno zdravih masnoća: ribu, avokado, orašaste plodove i takve stvari. Pijem alkohol, osim ako nemam razloga da ne pijem. Detoksicirat ću se od svega tri do šest mjeseci tokom kojih neću piti. Prilično sam ekstremna u svemu što radim, bilo da jedem ili vježbam ili pijem ili ne pijem, priznala je Victoria.