fbpx Zahuktava se: Evo za šta je Ognjen tužio Karleušu

Zahuktava se: Evo za šta je Ognjen tužio Karleušu

Home

Zahuktava se: Evo za šta je Ognjen tužio Karleušu

Uskoro će se poznata pjevačica Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ naći zajedno na sudu.

Naime,Ognjen je podnio tužbu protiv pjevačice za povredu ugleda i časti, saznaje Kurir.

Naime, prvo ročište povodom ove prijave zakazano je već za početak aprila, pa nema sumnje da će ubrzo uslijediti i susret navodno bivših ljubavnika.

“U ovakvim slučajevima praksa je da sud naloži da se dvije strane suoče kako bi se utvrdila istina”, kaže izvor.

Podsjetimo, nakon što su se u januaru u javnosti pojavile njihove zajedničke fotografije i snimci iz Grčke, pop diva je svom navodnom ljubavniku zaprijetila i izvrijeđala ga na Fejsbuku.

Ognjen je već početkom februara protiv Jelene podnio dvije tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti.

Fudbaler je u privatnoj krivičnoj tužbi podnijetoj Prvom osnovnom sudu u Beogradu naveo da ga je pjevačica 14. januara uvrijedila preko društvene mreže Fejsbuk tako što je objavila saopštenje u kojem je navela:

“Ti, crve mali, nećeš fudbal zaigrati više nikad nigdje ni u jednom klubu, niti za reprezentaciju. U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš. Svi te preziru jer si fašističko-rasističko go*no. Ti, crve bolesni, možeš da montiraš slike i snimke i šta god ti padne na pamet, možeš da rodiš snimak kako ti golom guzicom sjedim na njušci, možeš da smisliš šta god hoćeš – ne možeš mi ugroziti ni brak ni porodicu, a tako si silno, crve, to želio. Žalim tvoju ženu i tvoje dijete, crve. Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad sve zlo vratiti tvojoj. Bježite! Iselite se, crve. Brzo”.

Istom sudu Vranješ je podnio i tužbu za naknadu nematerijalne štete, a vrijednost spora je dva miliona dinara. Kao dokaz fudbaler je naveo isti razlog, odnosno uvrede koje je ona objavila.

Takođe, podnio je i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Odjeljenju za visokotehnološki kriminal, zbog postojanja osnovane sumnje da je Karleuša izvršila krivično djelo ugrožavanja sigurnosti iz člana 138 Krivičnog zakona.

Kao dokaz, u prijavi je naveden identičan Jelenin citat.

Topic
Objavio: Pon, 25/03/2019 - 20:51
Back to top