Žiri se svađao na japanskom, delio komplimente šakom i kapom, a nekim takmičarima se ispunila najveća želja!

Kao što ste i navikli, i ove subote bilo je puno smijeha, zabave, ali i po koje svađe među članovima žirija.

Iako je na velikoj sceni bilo puno kandidata, potraga za novom Zvezdom Granda se nastavlja, a borba je sve jača i jača.

Sinoćnu emisiju otvorio je mladić koji je dobio 6 od 7 glasova, što jeste veliki uspeh, a na kraju je završio u timu Viki Miljković.

Braća koja su se sinoć pojavila završila su u timovima Viki Miljković i Đorđa Davida. Jedan od braće, kada je Đorđe David potvrdio svoj glas ka njemu, počeo je da skače od sreće jer je najviše na svetu želeo da bude kod ovog mentora. Tada su usledili zagrljaji i po koja suza, a Đorđu su čestitali uz reči ,,Dobio si sina''. 

JK ostala je nam pred lepom crnkom, kojoj je rekla da izgleda kao indijanska princeza, ali to ipak nije bilo dovoljno da je uzme pod svoje. Zato tada nastupa gostujući član žirija, Dženan Lončarević, i daje šansu ovoj djevojci.

Kandidatkinja koja je došla čak iz Nemačke nije bila najsjajnija ali joj je Marija dala šansu uz reči da će verovatno poludeti jer oko takmičarke ima puno da se radi. Tada joj je Snežana Đurišić preporučila jedan lek, a takmičarka poručila Mariji da će dolaziti pešaka iz Nemačke na probe, i time dokazala koliko joj je stalo da bude tu gde jeste.

Puno smeha i zabave usledilo je kada je stigla kandidatkinja koja studira japanski, pa je tako podučavala žiri rečima koje su ih zanimale kako bi mogli da se međusobno zezaju ali i na svoj račun.

Bilo je i kandidata koji nisu imali sreće da li zato što nisu za pevanje ili je trema odradila svoje, vraćeni su nazad, neki uz reči da se nikako ne bave ovim poslom , a neki pozvani da se vrate sledeće godine.

 

Izvor: