Porodici zvjerski ubijenog Nusreta prijete: Zetu zabranjeno da dođe na sahranu

c

Nusret je bio žrtva oholog plana R. H., s kojom se viđao i njenog bivšeg supruga S. Z. A., koji je osumnjičen za ubistvo

Nusret Destanović iz Sandžaka, koji je svirepo ubijen prošle sedmice, najvjerovatnije bio je žrtva oholog plana R. H. (27), s kojom se viđao, njenog bivšeg supruga S. Z. A. (26) i još jednog mladića, saznaje Telegraf od izvora bliskog porodici. 

Kako dodaju, oni su se sastali u jednom restoranu neposredno prije ubistva. 

Nusretova rodica je kazala da je porodica ubijenog za ispovijest oca mladića osumnjičenog saznala iz medija. 

Dodala je da je S. Z. A. zvao njenog brata dva puta.

- Čula sam šta je njegov otac izjavio. Nama se nije javljao, ali priča se da je on prijavio sina policiji i da jedini zna gdje se nalazi. Nas je S.Z.A. zvao dva puta, pravdao se da nije ubio Nusreta i rekao je da ga je ubila R.H. u dogovoru sa još nekim ljudima. Inače, Nusretova sestra je u vezi sa bratom od R.H, sad prijete i toj sestri i ostaloj Nusretovoj braći. Otac im je zabranio da dođu na sahranu. Njegovi majka i otac su u užasnom stanju, stalno nam je Hitna pomoć u kući - rekla je Nusretova rodica za Telegraf.

Podsjećamo, Nusretov nestanak je prijavljen 8. februara, a prema nezvaničnim informacijama tijelo mu je pronađeno u subotu u bunaru u blizini kuće osumnjičenog za ubistvo. 

Kako se sumnja, njega je ubio bivši suprug žene s kojom je bio u kontaktu. Nusret je bio pretučen i navodno izboden, a jedan od uhapšenih E. H. (40) navodno je pomagao S. Z. A. da skine krvavu odjeću i pobjegne van Srbije. 

Foto: FB