Američki MMA borac brutalno nokautirao muškarca u baru, konobari i DJ mu se zahvalili

.
Američki MMA borac iz organizacije Bellator i bivši osvajač turnira Glory Joe Schilling (37) na društvenim mrežama objavio je video na kojem je prikazano kako je u jednom baru brutalno pretukao čovjeka.

Schilling tvrdi je da je sve bilo u samoodbrani i da je nepoznati muškarac vrijeđao goste na rasnoj osnovi.

 

Iako se na snimku, koji je postao hit na društvenim mrežema, vidi kratki segment kada je nokautirao nepoznatog čovjeka, američki MMA borac je rekao da je muškarac uznemiravao osoblje restorana, kao i njega samog.

 

"Prvo je prošao tamnoputi dečko kojeg je uvrijedio na rasnoj osnovi, a kako je noć odmicala, taj klaun počeo me upadljivo gledati i praviti pokrete na bilo koju pjesmu", kazao je Schilling.

Istakao je i da je video snimljen nakon što je izašao vani pušiti cigaretu, a u povratku je "naletio" na pomenutog muškarca s kojim se sudario.

Nepoznati mušakarac prvobitno mu se izvinio, ali kada je shvatio da je riječ o njemu, njegovo se ponašanje promijenilo i nešto mu je dobacio.

 

Schilling ga je potom brutalno nokautirao, a kako je izjavio, nakon što se vratio za svoj stol, dva konobara i DJ su mu se zahvalili.

POGLEDAJTE VIDEO OVDJE