Ante Rebić kao pepeljuga, a Gvardiol je postao - Drinkwater!

.
Tuga je golema, svi smo tužni jer je Hrvatska ispala s Eura, ali nekada je sve dobro okrenuti na šalu. Tako je ipak bezbolnije. A to su napravili korisnici društvenih mreža koji su se našalili na račun Rebića i Gvardiola

Je li Ante Rebić baš morao mijenjati kopačke tijekom jedne tako bitne utakmice i to samo nekoliko minuta prije kraja prvog poluvremena?

Pitanje je koje lebdi mislima hrvatskih navijača samo dan nakon ispadanja Hrvatske od Španjolske. Bila je to nevjerojatna utakmica, imali smo 1-0 pa primili gol u završnici prvog dijela, uspjeli se vratiti nakon 3-1 u epskom povratku golovima Marija Pašalića i Mislava Oršića i to u pet minuta. Izborili smo produžetke, ali više nismo imali snage, Španjolska je slavila 5-3 i prošla u četvrtfinale.

Tuga je golema, ali igrači su nas učinili ponosnima, bez obzira na poraz. No, nekima je i dalje neshvatljivo zašto je Rebić mijenjao kopačke tijekom utakmice, a Joško Gvardiol pio vodu. Pa su sve okrenuli na šalu. Malo šale nikome ne škodi, pogotovo u ovakvim trenucima.

 

Igraču Milana su kopačke očito bile neudobne pa ih je mijenjao nekoliko minuta u završnici prvog dijela, a za to vrijeme Španjolska je izjednačila na 1-1. Naravno, odmah su se pojavili 'memeovi'

POGLEDAJTE VIDEO OVDJE!

Nije Rebić jedini. Na tapetu društvenih mreža došao je i Joško Gvardiol koji je u drugom poluvremenu ožednio pa išao popiti koji gutljaj vode. No, dok je on pio vodu, Dani Olmo je sa svoje polovice terena vidio veliku prazninu na Joškovoj poziciji pa je poslao dugu loptu Ferranu Torresu. Gvardiol je zakasnio, a Torres zabio za 3-1.

 

Pa je tako Joško postao - Drinkwater!

Foto: Badbeat, Pretjerivač, Megatroll Split