Asmir, Amel i Julija pred "Noć Šampiona" ostvarili važne pobjede za Krajinu

Sva tri borca nam poručuju da će u Cazinu pokazati još više jer to Krajina zaslužuje

Asmir, Amel i Julija pred" Noć Šampiona"ostvarili važne pobijede!Kao što smo ranije pisali Noć Šampiona koja će se održati 29.12.2019. u sportskoj dvorani Cazin.

Naši Krajišnici Asmir, Amel i Julija imali su teške zadatke pred nastup u Cazinu. Prelijepa Julija Pajić djevojka koja je zaokupirala medijsku pozornost i o kojoj će se još puno pisati. Nastupila je u Novom Sadu 7.12.2019. na SBC Champions Chip gdje je ostvarila svoju drugu profesionalnu pobijedu u svojoj karijeri protiv prave ratnice Marine Mihajlcin. Marina je dala veliki otpor Juliji i pokazala da se nije slućajno našla tamo s obzirom da je prihvatila meč 24 sata prije meča

Amel Dizdarević 13.12.2019. učestvovao je na međunarodnom Croatian Openu i pobijedio Amara Husatovića. Jednog od najtalentiranijih boraca BiH jednoglasnom odlukom sudaca. Amel je višestruki hrvatski prvak, osvajač međunarodnih natjecanja, učesnik europskog i svjetskog prvenstva u kick boxu sa profesionalnim skorom 3-0-0.

Asmir Sadiković već poznati MMA borac na većim MMA scenama. Rođen u Cazinu, a živi u Hrvatskoj u Zagrebu. Asmir se vratio nakon 9 mj. i pobijede dotad neporaženim čečencem nokautiravši ga za samo 2 min. na bečkoj Vendetti. Ovog puta je 14.12.2019. u Zagrebu na NFC za manje od 2 min. nokautirao Jasmina Brkića uputivši mu seriju udaraca uz aperkat koji je Jasmina bacio u nokaut i time zabilježio svoju petu profesionalnu pobijedu.

Pitavši Asmira što se od njega može očekivati u budućnosti, porućio je svima: "Sve osim onoga do sada, što sam gubio neke borbe na polugu i naravno isporučivati ću brze i expresne nokaute". Asmir je član ATT-American Top Teama jednog od najboljih klubova u Europi na čelu sa glavnim trenerom Draženom Forgačem i njegovim pomoćnicima Krešimirom Merćepom, Sašom Drobcem, Stipom Todorić i jednim od najboljih trenera hrvanja Sabitom Handanagićem.

Sva tri borca nam poručuju da će u Cazinu pokazati još više jer to Krajina zaslužuje. Uz nijh troje nastupiti će borci iz Ukraine, Njemačke, Austrije, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Hrvatske i BiH porućili su nam organizatori Nijaz Mujić i Amir Sadiković.