Australski političar Kreg Keli poručio: Izvinjavam se Đokoviću i narodu Srbije, ovo je sramota

.
To je čista lokalna politika i krivica viktorijanskog premijera Danijela Endrjuza, kao i premijera Australije Skota Morisona, rekao je Keli

Član australijskog parlamenta i predstavnik regije Hjuz u Južnom Sidneju, Kreg Keli (Craig Kelly), objavio je video u kojem se izvinjava Novaku Đokoviću zbog svega kroz šta prolazi srbijanski teniser koji se nalazi u hotelu za imigrante u Melburnu, dok čeka konačnu presudu oko dobijanja vize za ulazak u parlament Australije.

- Ovim se izvinjavam zbog ponašanja od strane Viktorijanske državne Vlade i australijske federalne Vlade najboljem teniseru svijeta Novaku Đokoviću i narodu Srbije. Ono što mu se desilo je sramota za našu naciju, to je pretvorilo našu naciju u međunarodnu šalu,  izjavio je član australijskog parlamenta, prenijeli su srbijanski mediji.

Keli je rekao da su australijski političari krivci za ono što se dešava Novaku.

- To je čista lokalna politika i krivica viktorijanskog premijera Danijela Endrjuza (Daniel Andrews), kao i premijera Australije Skota Morisona (Scott Morisson). Obojica su odgovorni za ovu odvratnu sramotu koju su nanijeli naciji. Sve se vraća na jednostavan koncept, laburisti i liberali u našoj državi ne prate nauku, ne ispituju dokaze, već se samo igraju politike. To je ono što su ovi patetični političari uradili i time su osramotili našu naciju u međunarodnoj politici, rekao je Keli.