Bahato, drsko i bezobrazno: Joao Cancelo s nekoliko riječi pokvario dan svojim fanovima

.
A zbog koga ti igraš fudbal?

 

Joao Cancelo jedan je od ključnih igrača Barcelone ove sezone. Na terenu se pokazao kao sjajno pojačanje, no van terena se ne može pohvaliti nekim lijepim ponašanjem. 

Između ostalih, minulog ljeta je u redove Barcelone stigao Joao Cancelo. Portugalac se vratio u Manchester City nakon posudbe u Bayern, no odmah je uslijedila posudba u Barcelonu.

Za sada se za 29-godišnjeg beka može reći da je opravdao epitet pojačanja. Na osam nastupa postigao je dva gola i upisao jednu asistenciju, te je vrlo bitan kotačić u timu Xavija Hernandeza.

Navijači Barcelone su zadovoljni njegovima partijama. Mnogi ne bi imali ništa protiv da Blaugrana narednog ljeta otkupi njegov ugovor od tima s Etihada.

Svoj ugled kod navijača, Joao Cancelo je, međutim, uspio pokvariti. Tokom fotografisanja s fanovima dao je popričino bahatu i bezobraznu rečenicu, te im pokvario dan i uspomenu s njim.

Kako je to praksa kada ste velika zvijezda kao što je neosporno Portugalac, fanovi zaustavljaju automobil i traže fotografije i autograme. Tako je i s Cancelom.

Prvo mu se na licu vidjelo da mu nije baš drago da se fotografiše, a onda je sve na nevjerovatan način prokomentarisao. 

"Fanovi su dosadni. Svaki dan dolaze da se fotografišu, moraju li stalno da zaustavljaju automobil", upitao se Portugalac.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Da, fanovi, zbog kojih on igra fudbal, su mu dosadni. Nakon ovoga sigurno više neće uživati ugled kod navijača kakav je imao do sada.