fbpx Barca traži novog Messija, besplatan kamp za talentovanu djecu bez roditelja

Barca traži novog Messija, besplatan kamp za talentovanu djecu bez roditelja

Home

Barca traži novog Messija, besplatan kamp za talentovanu djecu bez roditelja

I ove godine, kao i prošle u Novom Sadu, kamp je humanitarnog karaktera, te je besplatan za vanserijske talente bez roditeljskog staranja ili za talente samohranih roditelja

Zvanični kamp FC Barcelona održava se ove godine u Beogradu, od 17. do 21. juna na terenima „Kovilovo resort“a, a pozivaju se mladi talenti bez roditeljskog staranja iz Bosne i Hercegovine da se prijave za besplatno učešće.

Mladi fudbaleri od 6 do 16 godina imaće priliku da sa trenerima iz Barcelone i licenciranim trenerima sa Balkana nauče fudbalsku tehniku koju gledamo na utakmicama katalonskih divova.

I ove godine, kao i prošle u Novom Sadu, kamp je humanitarnog karaktera, te je besplatan za vanserijske talente bez roditeljskog staranja ili za talente samohranih roditelja, a zahvaljujući društveno odgovornoj kompaniji BEKO besplatan je i za one sa teritorije Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Cilj je da svi mladi talenti imaju jednako pravo da se pokažu, jer će najbolji igrači po proceni španskih trenera dobiti besplatan put u Barcelonu i trenažni proces u školi fudbala La Masija, koja je iznedrila najveća imena španskog kluba Messija, Xavija i Iniestu – kaže direktor Barceloninog kampa za Srbiju Miroslav Radoičić.

Najbolji igrač od prošlogodišnjeg kampa koji je održan u Novom Sadu bio je osmogodišnji Ognjen Nikočević iz Podgorice, koji je pozvan poslije besplatnog trenažnog procesa u Barceloni da ostane da živi i trenira tamo.

To je dokaz da u školi La Masija ozbiljno shvataju skauting i one prave, vanserijske talente žele da zadrže – kaže Radoičić.

Mladi fudbaleri će na kampu učiti tehnike i veštine igre kratkih pasova, poznate kao „tika-taka“. Djeca će imati dva treninga dnevno i svaki dan čas španskog jezika, a za slobodno vrijeme pripremljen im je i zabavno-edukativni program.

Više informacija o kampu mogući su na Instagram i Facebook stranici kampa i na sajtu www.fcbcampsrbija.com, kao i na broj telefona +381 62 853 9728, a prijave za talentovanu djecu bez roditelja mogu da se šalju na mail fcbescola.srbija@gmail.com.

Topic
Objavio: Pet, 07/06/2019 - 20:33
Back to top