Barcelona će potjerati jednu cijelu ekipu, ovi igrači sigurno idu

Nakonšto je šokantnim porazom (0:4) od Liverpoola ispala iz Lige prvaka, Barcelona se okreće slaganju ekipe za sljedeću sezonu. Madridski AS navodi da će u sljedećem prijelaznom roku prodati čak desetoricu nogometaša.

Iz kluba sigurno odlaze Kevin Prince Boateng i Jeison Murillo koji su bili na posudbama te Thomas Vermaelen kojem ističe ugovor, prenosi Index.hr.

Na rezervnom golmanu Jasperu Cillessenu, koji više ne želi braniti samo u kupu i nebitnim utakmicama Lige prvaka i prvenstva, Barcelona planira zaraditi oko 30 miliona eura.

AS tvrdi da je prioritet Barcelone u sljedećem prijelaznom roku prodati Philippea Coutinha. Najskuplji nogometaš u historiji Barcelone nije se snašao u Kataloniji, protiv Liverpoola je bio među najgorim igračima i Barcelona bi jedva dočekala ponudu od 100 miliona eura da ga se riješi.

Matthijs de Ligt, sjajni defanzivac Ajaxa, navodno je odbio Juventus i Manchester United kako bi potpisao za Barcelonu, a to znači da će klub napustiti često ozlijeđeni Samuel Umtiti.

Barcelona nije zadovoljna ni Malcomom, kojeg je prošlog ljeta platila 41 milion eura. Sada je spremna na njemu izgubiti desetak miliona eura samo da ga proda u sljedećem prijelaznom roku.

Na popisu je i Ivan Rakitić, a on bi klub mogao napustiti zajedno s trenerom Ernestom Valverdeom. Rakitić je jedan od Valverdeovih miljenika. Klub ga je već jednom htio prodati, ali je Valverde stopirao transfer. Sada bi obojica mogla otići.

Rafinha ulazi u posljednju godinu ugovora i Barcelona će ga pokušati prodati Interu u kojem je na posudbi. Godinu dana dulje ugovor traje Denisu Suarezu, koji igra na posudbi u Arsenalu, ali i za njega nema budućnosti u Barceloni.