Barcelona poslala ponudu Interu za Brozovića

.
Čelnici Barse su zaposleni u posljednjih nekoliko dana prijelaznog roka, uprkos činjenici da klub posluje pažljivo

Čelnici Barcelona su zaposleni u posljednjih nekoliko dana prijelaznog roka, uprkos činjenici da klub posluje pažljivo. 

Jučer su španski mediji javili da Katalonci razmatraju opciju zamjene igrača, koja uključuje i reprezentativca Hrvatske iz milanskog Intera Marcela Brozovića (30).

Katalonski mediji objavili su da je nekoliko posrednika predložilo zamjenu koja uključuje Barceloninog Franka Kesija (Franck Kessie) i veznjaka Brozovića.

Navodno, Barsa proučava ponudu kojom je čak i zadovoljna... No, danas je stigla i nova najava mogućeg dogovora. Ekspert za transfere, Đanluka di Marcio (Gianluca di Marzio), tvrdi kako je Barcelona poslala i službenu ponudu milanskom klubu.

Inter je dobio ponudu Barcelone za zamjenu Brozović - Kesi, i tako potvrdio glasine koje su se pojavile u španskim medijima. Još uvijek nema odgovora iz Intera, klub će razgovarati s oba igrača i vidjeti kakve su njihove želje, napipsao je Di Marzio na Twitteru.

Vidjet ćemo kako će se razviti ovaj posao. Španci tvrde da Kesi i nije baš sklon napuštanju Barcelone. Totenhem je prije nekoliko dana postao prvi klub koji je za njega dao formalnu ponudu. Engleski klub je stavio 15 miliona eura na sto kako bi ga potpisao u januaru, ali veznjak Obale Slonovače je uvjeren da može nagovoriti Ćavija (Xavi) za više minuta ove sezone...

 

Foto:Twitter