Barcelona pripremila novi ugovor za 39-ogodišnjeg Alveša

.
I nakon isteka tog ugovora, Barsa se neće odreći svoje legende već se spremaju Alvešu ponuditi da se priključi trenerskom stručnom štabu

Daniju Alvešu (Alves) za mjesec ističe ugovor s Barcelonom, a najtrofejniji nogometaš u historiji se nada kako će s Brazilom ići na još jedno, zadnje u karijeri, Svjetsko prvenstvo. Kako bi imao šanse za put u Katar, 39-godišnjak mora negdje i igrati barem pola sezone s obzirom na to da je Mundijal 2022 krajem godine.

 

Katalonski "Sport" piše kako baš zato Alveš po svaku cijenu želi ostati u Barsi barem još pola godine, a izgleda da bi mu Katalonci mogli ponuditi i novi ugovor, ali malo prilagođen njegovim potrebama, godinama i situaciji.

 

Barcelona navodno Alvešu sprema ugovor koji bi vrijedio do kraja Svjetskog prvenstva, a u njemu bi bila i klauzula prema kojoj se, ovisno o njegovim igrama, saradnja može produžiti i do kraja sezone.

 

I nakon isteka tog ugovora, Barsa se neće odreći svoje legende već se spremaju Alvešu ponuditi da se priključi trenerskom stručnom štabu. Taj će dio zavisiti o samom Alvešu koji prema nekim izvorima želi ipak igrati još nekoliko godina, a izgleda da je to itekako u stanju. Ove je sezone za Barsu nastupio 17 puta i zabio jedan gol, a trener Ćavi (Xavi) je jako zadovoljan njegovim igrama.