U narednim danima pada odluka: Biti ili ne biti za Pjanića i društvo

U derbiju italijanskog prvenstva Juventus je u gostima svladao Napoli (2:1), a italijanski mediji otkrivaju da se kod Stare dame, uoči dvoboja u Napulju, odvijala prava drama.

Juventus 12 kola prije kraja ima 16 bodova prednosti pred drugoplasiranim Napolijem i svim je jasno da će osvojiti osmi naslov prvaka u nizu. No navijači torinskog kluba žele europski trofej - Ligu prvaka koju su zadnji puta pokorili 1996.

U prvoj utakmici osmine finala Atletico je slavio 2:0 pa je jasno da Staru damu u uzvratu čeka težak zadatak (12. marta).

Kritike poslije prvog susreta bile su žestoke, a to nije dobro sjelo Massimilianu Allegriju koji je uoči utakmice s Napolijem želio dati ostavku.

Corriere Dello Sport tvrdi da je talijanski stručnjak prijetio odlaskom pa je zbog njega predsjednik kluba Andrea Agnelli otkazao važan poslovni sastanak kako bi ga nagovorio na ostanak.

Prema pisanju talijanskih medija Agneli i Allegri dogovorili su novi sastanak i to poslije utakmice s Atleticom.

Prema pisanju vodećih talijanskih medija, ako Juventus prođe Aletico da neće biti promjene na klupi Juventusa, ali ukoliko italijanski prvak ispadne izgledno je da će Pjanić i društvo dobiti novog trenera, kako prenosi Radio Sarajevo.