Bivši reprezentativac iznio ozbiljne optužbe za namještanje utakmica: Ovo je sramota i bruka

asd
Pitam FSS (Fudbalski savez Srbije - op.a.), rukovodioce klubova, pitam trenera Kabela i Radnika, je l’ vas nije sramota?

Ognjen Koroman, nekadašnji reprezentativac Srbije, a sada trener, koji je ponikao u omladinskoj školi FK Željezničar, uputio je ozbiljne optužbe.

- Pitam FSS (Fudbalski savez Srbije - op.a.), rukovodioce klubova, pitam trenera Kabela i Radnika, je l’ vas nije sramota? 3:1 poluvrijeme, pa 3:4 na kraju, 7+ i iz ‘jedan u dva’. Gdje su policija, tužilaštvo da se bave ovim stvarima u Srbiji? Fudbal nam je na izdisaju, ugašeni smo, ali nisu nam još javili… - napisao je Koroman na svom Facebook profilu.

Naime, meč šesnaestine finala Kupa Srbije između Kabela i Radnika završen je rezultatom 3:4...

- Fudbalska Srbijo, treneri i časni ljudi sporta, je l’ vidite šta nam rade od fudbala? Plašite se da se izjasnite, pa ovo rade našoj djeci, srozavaju nas i prave budale od svih nas koji volimo fudbal i hoćemo da se igra fudbal u Srbiji, a ne da igramo fudbal za kladionice i neke Tončeve i slične Tončevima… Ovo je sramota i bruka… Ma, u stvari i nije, nema više šta u Srbiji da bude sramota i bruka, piše Koroman. 

Image
ht