Bomba na Poljudu: Hajduk doveo igrača Benfice

asd
Splitski Hajduk nastavio je sa dovođenjem sjajnih i provjerenih akvizicija ovog ljeta.

Nakon Brigtonovog Jana Mlakara i Hannoverovog Josipa Eleza na Poljud je stiglo još jedno provjereno ime. Riječ je o Filipu Krovinoviću.

Ovaj 25-godišnji veznjak u Split je stigao iz Nottingham Forresta u kojem je igrao kao posuđeni igrač Benfice od koje ga je Hajduk kupio.

Prema pisanjima hrvatskih medija, Splićani su za njegove usluge portugalskom velikanu platili 1 i po miliona eura, a usput je dogovorena i prijateljska utakmica sa ovim klubom.

Krovinović je prije Nottinghama još nastupao u West Bromwich Albionu i Rio Aveu, a svoje prve fudbalske korake napravio je u NK Zagrebu.

"Napokon sam došao i jako sam sretan zbog toga. Svi su me od prve sekunde toplo dočekali i hvala vam na tome. Veselim se treninzima, utakmicama, primio sam zaista puno poruka od navijača Hajduka u proteklih mjesec dana. Bilo je tu stvarno prelijepih riječi, simpatičnih poruka, nastojao sam ih sve pročitati. Zaista sam sretan što moj dolazak toliko znači navijačima, a ja mogu samo obećati da ću istom mjerom pokušati to vratiti na terenu", rekao je na predstavljanju u svom novom klubu.