Cazin domaćin svečanosti proglašenja najboljih u auto-moto sportu

U organizaciji sportskog Auto-moto saveza Bosne i Hercegovine u Cazinu je održano proglašenje najboljih takmičara u auto, moto i karting sportu šampionata Bosne i Hercegovine kao i na međunarodnim takmičenjima.

Manifestacija je održana u Sportsko-rekreacionom centru "Kula - bazeni" u Ćoralićima gdje je prisustvovao veliki broj vozača iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske. Riječi dobrodošlice prisutnima uputio je domaćin manifestacije Samir Kržalić, predsjednik auto-moto saveza Bosne i Hercegovine. Prigodna obraćanja imali su i premijer Unsko-sanskog kantona Mustafa Ružnić, te predsjednik Sportskog saveza USK-a Emir Dautović.

Nakon početnih obraćanja uslijedilo je uručenje zlatnih kaciga za takmičare koji su svojim rezultatima u protekle tri ili više sezona zaslužili ovaj trofej. Od vozača iz Cazina nagrađeni su Adis Abdić, Amel Semanić, Fahrudin Dolić, Asmir Halilagić, Alem Semanić te Salih Ljubijankić kojem je pripalo prvo mjesto u generalnom plasmanu brdskih auto trka. Više u video prilogu RTV Cazin sa dodjele u auto-moto sportu BiH za 2018. godinu.