Četiri Junajtedove zvijezde se sukobile nakon poraza od Brajtona

sport
Junajted je trenutno 13. ekipa Premier lige i nakon pet kola ima dvije pobjede i tri poraza.

 

U petom kolu Premier lige Brajton je u gostima na Old Trafordu rezultatom 3:1 pobijedio Mančester junajted. U vodstvo ih je doveo bivši napadač Junajteda Deni Velbek (Danny Welbeck) u 20. minuti. Njemački veznjak Paskal Gros (Pascal Gross) je u 53. minuti povisio vodstvo, a mladi brazilski napadač Joao Pedro je u 71. minuti zabio za 3:0.

Junajted je trenutno 13. ekipa Premier lige i nakon pet kola ima dvije pobjede i tri poraza. Za vodećim Mančester Sitijem zaostaje devet bodova i sva je prilika da se ni ove sezone taj sastav neće boriti za naslov prvaka.

Engleski mediji pišu da je nakon Brajtona došlo i do incidenata u svlačionici Erika ten Haga. Prvo je kapetan Bruno Fernandes imao sukob sa Skotom Mektominajom (Scott McTominay). Škotski veznjak je prvi put startao u novoj sezoni i nije se proslavio pa ga je kapetan Fernandes napao.

Nakon što se situacija smirila, Argentinac Lisandro Martinez posvađao se sa švedskim stoperom Viktorom Lindelofom (Victor). Situacija se smirila, no odnosi unutar svlačionice Junajteda jako su narušeni uoči gostovanja kod Bajerna u Ligi prvaka (srijeda, 21 sat).