Conor McGregor ponovo je šokirao svijet: Niko ne može da vjeruje koliko Irac ima kilograma

.
Irska MMA zvijezda Conor McGregor (34) žestoko trenira kako bi se što bolju vratio u oktagon, ali ni njegovi najvatreniji navijači nisu slutili s kolikom kilažom jedan od najpopularnijih boraca svijeta dolazi na treninge.

 

Conor McGregor je posljednji MMA meč odradio u julu prošle godine kada je doživio težak lom noge u meču s Dustinom Poirierom i od tada najavljuje veliki povratak.

Irac zaista žestoko trenira. Međutim, mnogi tvrde da se prepumpao zabranjenim supstancama jer je izašao iz programa testiranja Američke antidoping agencije (USADA).

McGregor izgleda veći nego ikad, ali ni najveći fanovi 34-godišnje MMA zvijezde nisu ni sanjali da je njegova trenutna težina veća i od 100 kilograma.

"Ovaj čovjek sigurno ima između 90 i 100 kilograma", napisao je jedan od pratilaca Conora McGregora na Twitteru, a zatim mu je stigao nevjerovatan odgovor The Notoriousa.

"120", tvrdi McGregor iako je zaista teško povjerovati da je to istina jer je Irac poznat po popriličnom pretjerivanju o karijeri i moći koju posjeduje.

 

Ipak, mora mu se priznati da izgleda bolje i veće nego ikad. Je li šta koristio što nije dozvoljeno vjerovatno se nikad neće saznati, osim ako ne padne na testiranju po povratku u UFC.

Irska zvijezda mnogo je vatrenija prethodnih godina bila na društvenim mrežama nego u oktagonu gdje je izgubio sve jače mečeve koje je imao.

Tako je od 2016. godine odradio samo četiri meča. Tri je izgubio od čega dva protiv Dustina Poiriera i Khabiba Nurmagomedova, a pobijedio je samo vremešnog Donalda Cerronea.

Već određeni period The Notorious najavljuje veliki povratak i borbu za pojas velter kategorije (do 77) kilograma. Međutim, sa sadašnjom kilažom, barem onom koju on objavljuje, trenutno je teškaš.

Conor je u bogatoj karijeri odradio 28 borbi. Ima učinak od 22 pobjeda i šest poraza, ali odavno je daleko od samog borilačkog vrha.

Iako ne pokazuje previše on je još uvijek veliki mamac za sve. Njegove borbe su uvjerljivo najprodavanije i UFC na njegovom imenu zgrće milione dolara kada je prodaja prijenosa u pitanju.

Najveću prodaju u historiji imao je njegov obračun s Khabibom Nurmagomedovom. Kupljeno je čak 2.4 miliona prijenosa, a pet od 10 najvećih prodaja pripadaju upravo njemu.

Nije zato nikakvo čudo što ga UFC strpljivo čeka i neće biti iznenađenje ako odmah dobije napad na neku od titula.