Da li je Benzema objavom Tupacove fotografije prozvao Mbappea? "Svako radi šta hoće"

.
Fokusiran samo na finale Lige prvaka

 

Kada je saopštio da ostaje u PSG-u, talentovani napadač Kylian Mbappe razočarao je sve u Real Madridu.

Među onima kojima je navodno teško pala Mbappeova odluka je i njegov prijatelj i reprezentativni saigrač Karim Benzema, koji se radovoa dolasku francuske zvijezde i smatrao je da će zajedno nositi kraljevski dres u novoj sezoni.

Nakon Mbappeovog saopštenja da ostaje u Parizu, Benzema je objavio story na Instagramu i fotografiju na kojoj je reper Tupac, a na istoj je i čovjek koji je izdao slavnog repera prije nego je ubijen 1996. godine u Las Vegasu. Zbog toga su mnogi tu fotografiju protumačili kao poruku za Mbappea.

O tome je govorio i sam Mbappe.

"Da, vidio sam da su se pojedini igrači Real Madrida oglašavali na Instagramu. Nemam stvarno ništa da kažem. Benzema? Mi ćemo pričati kada dođemo na okupljanje reprezentaciju i objasnit ću Karimu zašto sam ostao u PSG-u. S njim imam dobar odnos", rekao je Mbappe.

Sada je o tome govorio i Benzema, koji je rekao da je fokusiran samo na finale Lige prvaka u subotu protiv Liverpoola.

"Story i fotografija Tupaca? Ne, nije to ništa protiv Mbappea, nema izdaje ili bilo čega. Svako radi šta hoće, a ja sam sliku Tupaca stavio jer mi je on najdraži", poručio je Benzema, dodavši:

"Mbappe? Nije vrijeme da pričamo o toj sitnici jer u subotu igramo finale Lige prvaka. Nisam ljut na njega, fokusiran sam na ono što mi je sada najvažnije, a to je utakmica s Liverpoolom".