Di Maria sa suprugom žestoko reagovao na uvrede ogorčenih navijača Juventusa

dimaria
Angel Di Maria i njegova supruga Jorgelina Cardoso nisu se mogli suzdržati na uvrede ogorčenih Juventusovih navijača na društvenim mrežema pa su njih dvoje zasebno uzvratili frustriranim fanovima.

 

Mračan oblak nadvio se nad Torinom ove sezone s raznim pravnim problemima kluba, katastrofalnom sezonom u Ligi prvaka i lošim startom sezone u Seriji A pa je sve to stvorilo tegobno raspoloženje u glavnom gradu Pijemonta.

Stvari su se pogoršale posljednjih sedmica. Juventusov ispadanje u polufinalu Evropske lige od Seville uklonio je šansu za iskupljenje na evropskoj pozornici, dok mu je Nogometni savez Italije u ponedjeljak dodijelio kaznu od 10 bodova, samo nekoliko sati prije poraza od Empolija rezultatom 4:1.

Kako piše Corriere dello Sport, stvari su nedavno došle do izražaja na Instagram profilu Di Marije, a igrač i njegova supruga uzvratili su frustriranim navijačima.

Jedan je navijač optužio krilnog igrača i njegovog sunarodnjaka Leandra Paredesa da su dva plaćenika kojima nije stalo do Juventusa, što ga je natjeralo da odgovori.

"Onaj koji ne zaslužuje dres si ti. Ekipa i igrači su zajedno 100 posto, do kraja. Ono što radite je da pokazujete da ste uz Juventus samo u dobrim vremenima, a ne u lošim. Šaljem ti veliko zbogom. Dobar sam do kraja, ne kao ti", napisao je Di Maria u sada izbrisanom komentaru.

Di Marijina supruga je također uzvratila frustriranom navijaču, a za krivlju je upirala prstom negdje drugo.

On nije taj koji priprema ekipu, on nije trener, on nije taj koji radije igra na začelju. Šuti, jesi li ti blesav ili ti se plaća za to?", pitala se Jorgelina.

Oba su komentara brzo izbrisana.