Djevojka prekinula meč Belgija - Finska, a zaštitari su prvo "ciljali" njene grudi

utakmica
Imala je poruku na majici

 

Belgija je sinoć u posljednjem kolu grupne faze Evropskog prvenstva pobijedila Finsku sa 2:0.

Belgijanci su tako s maksimalnih devet bodova završili posao u grupnoj fazi i bez problema plasirali su se u osminu finala ovog takmičenja.

S druge strane, Finci su završili treći sa tri boda i nadaju se čudo da se mogu naći na mjesto najboljih trećeplasiranih ekipa.

Međutim, meč u St. Petersburgu obilježila je nepoznata djevojka koja je u samom finišu utakmice utrčala na teren.

Glavni sudija prekinuo je utakmicu kada je vidio da je djevojka utrčala na teren što se moglo vidjeti i u direktnom prenosu.

Poznato je da kamermani tada imaju zadatak da snimaju nešto drugo, ali nisu na vrijeme shvatili šta se dešava, te se ova djevojka našla u kadru.

Ona je postala glavna tema na društvenim mrežama jer su mnogi oduševljeni njenim izgledom.

Mediji su nakon meča objavili da su zaštitari prvo prekrili njene grudi, ali su imali razlog za to. Naime, na njenoj majici pisalo je "WTF Coin", te su oni odmah prekrili to kada su je sustigli.

Ova brineta promovisala je tako novu kriptovalutu koja se sprema preuzeti tržište, a sigurno da je ova djevojka zaradila lijepu svotu novca kako bi na ovaj način promovisala ovu kriptovalutu.

Image

Njen identitet još uvijek nije poznat, a također nije još uvijek objavljeno da li će ona biti kažnjena zbog utrčavanja na teren i prekida utakmice.

Image