Đokoviću na ulici u Beogradu prišao čovjek i iznenadio ga smjelim priznanjem (VIDEO)

đoković
Iako je najbolji sportista svih vremena Srbije, ne navijaju svi za Novaka Đokovića u njegovoj domovini, a to potvrđuje i priča koju je prvi reket svijeta ispričao u "Wish and Go".

 

Naime, jednom prilikom Novaku je iznenada prišao čovjek i objasnio mu da navija za Rogera Federera.

"Bio sam u šetnji sa ženom i sa djecom i otišli smo na Savski kej. Naišli smo na igralište, vozili smo bajs, šetali smo se okolo… Našli smo neke ljuljačke i školice, na kojima su se igrala djeca. Onda su došli i roditelji, stvorila se veća gužva. Prišao mi je jedan čovjek i rekao mi: 'Ti znaš da sam ja jedini čovjek u Srbiji koji navija za Federera, a protiv tebe?' Odgovorio sam: 'Nisam znao, mislio sam da ih ima više, ali ako si jedini to je super. Kako mogu da ti pomognem da navijaš za mene?", rekao je Novak uz osmijeh i nastavio:

"Onda smo se tako našalili malo i on me pitao da li mu zamjeram. Rekao sam da je to apsolutno njegov izbor. Pitao me je kakav je Federer kao osoba i tako, šalili smo se. Kada je odlazio kazao je da mu je drago što smo popričali, ali da on navija za Federera jer ima onaj volej i da on tome ne može da odoli. Svako preferira svog nekog igrača", objasnio je Đoković.

Podsjetimo, Novak Đoković je nedavno osvojio treći Roland Garros u karijeri i 23. GS titulu u karijeri kojom je postao najuspješniji teniser svih vremena.

Foto: Screenshot

 

VIDEO