Vrijedna donacija od oko 2.000,00 KM za cazinske karatiste

Na treningu sekcije Cazin, KK Krajina-Shotokan-Cazin, podijeljene su 34 dukserice mladim karatistima sa grbom Grada Cazina te nazivima sponzora koji su donirali sredstva za ovaj projekat.

Sponzori, koji su prepoznali značaj sporta u našem gradu te odlučili ove mlade sportiste obradovati sa ovim novim dijelom sportske opreme su:

1. MEB doo, grijanje-voda-klima,
2. Wes Trade-Amila kahva,
3. Stolarija Rizvić,
4. Alinac doo,
5. Jaro tours - travel agency,
6. BioLab,
7. Stanovi doo,
8. ZTT IMPEX  i druga pravna i fizička lica sa svojim donacijama.

Image

Po završetku treninga organizirana je i mala zakuska i druženje sa roditeljima, kao i sokić i slatkiš za mlade karatiste.

- "Na ovaj način smo htjeli da pokažemo našim mladim karatistima i njihovim roditeljima da ima još ljudi koji prate i podržavaju njihov rad, karate i takmičenja. Zahvalili smo se sponzorima na donacijama, kao i roditeljima na strpljenju i brizi za njihovu djecu i što su sekciju Cazin na čelu sa trenerima Mehagić Alija, Sedić Damir i Tahirović Bedrija prepoznali kao zdravu okolinu za njihovu djecu, gdje djeca uče karate, socijaliziraju se, druže sa drugom djecom, idu na takmičenja, uče kulturi i ponašanju, te da trebaju poštivati i cijeniti tuđe da bi drugi cijenili njihovo", ističu iz Uprave kluba.

Image

- "Također najavljujemo napuštanje Sekcije Cazin iz KK Krajina-Shotokan-Cazin i povratak u matični KK Cazin kako smo već to najavili preko vašeg portala, jer imamo različita mišljenja sa upravom kluba o mnogim pitanjima vezanim za karate i takmičenja. Zahvaljujemo se i cazin.net portalu koji nas prati i uvijek izvještava o našim uspjesima", dodaju za kraj razgovora iz Uprave kluba.