fbpx Vrijedna donacija od oko 2.000,00 KM za cazinske karatiste

Vrijedna donacija od oko 2.000,00 KM za cazinske karatiste

Home

Vrijedna donacija od oko 2.000,00 KM za cazinske karatiste

KK Krajina-Shotokan-Cazin
Na treningu sekcije Cazin, KK Krajina-Shotokan-Cazin, podijeljene su 34 dukserice mladim karatistima sa grbom Grada Cazina te nazivima sponzora koji su donirali sredstva za ovaj projekat.

Sponzori, koji su prepoznali značaj sporta u našem gradu te odlučili ove mlade sportiste obradovati sa ovim novim dijelom sportske opreme su:

1. MEB doo, grijanje-voda-klima,
2. Wes Trade-Amila kahva,
3. Stolarija Rizvić,
4. Alinac doo,
5. Jaro tours - travel agency,
6. BioLab,
7. Stanovi doo,
8. ZTT IMPEX  i druga pravna i fizička lica sa svojim donacijama.

 KK Krajina-Shotokan-Cazin
KK Krajina-Shotokan-Cazin

Po završetku treninga organizirana je i mala zakuska i druženje sa roditeljima, kao i sokić i slatkiš za mlade karatiste.

- "Na ovaj način smo htjeli da pokažemo našim mladim karatistima i njihovim roditeljima da ima još ljudi koji prate i podržavaju njihov rad, karate i takmičenja. Zahvalili smo se sponzorima na donacijama, kao i roditeljima na strpljenju i brizi za njihovu djecu i što su sekciju Cazin na čelu sa trenerima Mehagić Alija, Sedić Damir i Tahirović Bedrija prepoznali kao zdravu okolinu za njihovu djecu, gdje djeca uče karate, socijaliziraju se, druže sa drugom djecom, idu na takmičenja, uče kulturi i ponašanju, te da trebaju poštivati i cijeniti tuđe da bi drugi cijenili njihovo", ističu iz Uprave kluba.

KK Krajina-Shotokan-Cazin
KK Krajina-Shotokan-Cazin

- "Također najavljujemo napuštanje Sekcije Cazin iz KK Krajina-Shotokan-Cazin i povratak u matični KK Cazin kako smo već to najavili preko vašeg portala, jer imamo različita mišljenja sa upravom kluba o mnogim pitanjima vezanim za karate i takmičenja. Zahvaljujemo se i cazin.net portalu koji nas prati i uvijek izvještava o našim uspjesima", dodaju za kraj razgovora iz Uprave kluba.

Objavio: Čet, 08/11/2018 - 07:50

Povezane vijesti

Back to top