Dončića trener pljusnuo po licu, nije mu se nimalo svidjelo. Pogledajte reakciju

Luka Dončić nastavlja razvaljivati NBA ligu. U pobjedi Dallasa u Memphisu 138:122 zabio je 24 koša uz 14 skokova i osam asistencija, a do četvrtog triple-doublea u pet utakmica zaustavila ga je samo činjenica da je susret riješio već za tri četvrtine pa u četvrtoj nije ni igrao.

Nakon što je u trećoj četvrtini pogodio tricu, Memphis je pozvao time-out, a Luka je otrčao prema klupi, gdje se zadržao u kratkom razgovoru s pomoćnim trenerom Jamahlom Mosleyem, koji mu je nešto objašnjavao, a onda ga lagano pljusnuo po licu, prenosi index.hr.

Bio je to očito šamarčić iz dragosti, u funkciji tapšanja, ali možda je bio nešto jači nego što je primjereno pa Dončiću taj potez nije najbolje legao ili ga je barem zbunio. 

Slovenac je trenera "prostrijelio" pogledom i nešto tiho promrmljao. Prema izrazu lica, dalo bi se zaključiti da nije bilo pristojno.

U prvih devet utakmica sezone Dončić bilježi zadivljujuće prosjeke od 27,7 koševa, 10,8 skokova i 9,1 asistencije, a Dallas je na jako dobrom omjeru 6:3. Nastave li i Luka i Mavsi tim tempom, mladi bi se Slovenac već u svojoj drugoj NBA sezoni mogao naći u konkurenciji za najkorisnijeg igrača lige.

Trenutačno je drugi asistent lige iza LeBrona Jamesa, sedmi je na listi strijelaca i deseti među najboljim skakačima.