Džaba što ti piše Ronaldo na dresu - Ammar je krenuo Cristianu pokazati određene stvari

.
Nije se prepao

 

Cristiano Ronaldo postigao je svoj prvi gol u dresu Al Nassra i s penala je u sudijskoj nadoknadi donio bod svom timu protiv Al-Fateha (2:2), ali imao je i jedan zanimljiv duel s protivnikom zbog kojeg je dobio žuti karton.

Cristiano Ronaldo je u trećem nastupu za Al Nassr konačno postigao gol. Pogodio je s penala u 93. minuti za 2:2, ali je dobio zvižduka s tribina.

Nekoliko minuta prije pogotka Cristiano je imao žestok obračun s protivničkim fudbalerom zbog kojeg su obojica dobila žute kartone.

Ammar Al Daheem je ostao ležati u kaznenom prostoru nakon duela s Cristianom. Žalio se da je dobio udarac, a Portugalac mu je potom prišao i pokušao ga je na silu podići.

 

 

Tada je nastala velika gužva. Ammar se nije prepao momka s brojem sedam na kojem piše Ronaldo i krenuo je da se obračuna s njim.

Palo je tu nekoliko teških riječi. Bilo je tu žestokog naguravanja, a sudija je na kraju odlučio obojici pokazati žute kartone i tako ih je smirio.

Imao je CR nekoliko žestokih startova na ovom meču. Bio je veoma nervozan zbog promašaja koje je imao u ovom meču i koji su bili zaista nevjerovatni.

 

 

Za njega je na kraju najvažnije da je ipak uspio zatresti protivničku mrežu. Trebalo mu je više od 270 minuta za to i već su ga mnogi počeli kritikovati za slabe nastupe.

Podsjetimo, Cristiano Ronaldo je u decembru potpisao najveći ugovor u historiji fudbala i tim iz Saudijske Arabije ga plaća 200 miliona eura po sezoni.

Portugalac je u svom timu dočekan kao kralj. Ima sve što poželi, ali protivnički navijači mu nisu prostrli crveni tepih gdje god da je došao.

Pokazali su to danas i navijači Al-Fateha. Smijali su se u lice Ronaldu nakon promašaja, a dobio je i zvižduke jer je prvi pogodak postigao s penala.