Edin Džeko stigao na ljekarske preglede, pa odbio odgovoriti na pitanje novinara

Fudbaleri Rome danas zvanično počinju pripreme za novu sezonu, a nakon ljekarskih pregleda očekuje se da odrade i lagani trening.

Iako se već sedmicama špekuliše da će bh. napadač Edin Džeko napustiti Romu ovog ljeta on se jutros pojavio u Trigoriji na ljekarskom pregledu, te je odlučio da dođe na početak priprema rimskog kluba.

Džeko se povezuje s prelaskom u Inter, ali glavni problem je što se klubovi ne mogu odgovoriti oko visine obeštećenja jer je navodno bh. napadač dogovorio sve uslove s klubom s Meazzom.

Bh. napadač se pojavio danas na ljekarskim pregledima i jasno da je izazvao najveću pažnju prisutnih novinara. Oni su od Džeke pokušali saznati da li će ostati u Romi, ali odgovor nisu dobili.

"Pustite me da prođem", kratko je dobacio Džeko nakon čega je prošao pored novinara, te se nije htio zaustaviti za fotografisanje.

Tu je bilo i nekoliko navijača Rome koji su se nadali da će se fotografisati s igračima ovog kluba, pa i sa Džekom koji je sigurno najveća zvijezda Vučice, ali bh. napadač nije bio pretjerano raspoložen za to, te se odmah uputio na ljekarske preglede.