Engleski veznjak ponio prazan kofer u Katar, "arogantno" objašnjenje razbjesnilo fanove

nogomet
Izvrsni veznjak West Hama Declan Rice i na Svjetskom prvenstvu u Kataru držat će "konce" veznog reda Engleske, ali je prije polaska na Mundijal razbjesnio fanove i svoje i ostalih selekcija.

 

Rice je pravi motor ekipe Garetha Southgatea i nezamjenjiv na poziciji centralnog veznog nogometaša. Od njega se i u Kataru mnogo očekuje, a ta očekivanja je dodatno povećao izjavom i potezom prije odlaska na Svjetsko prvenstvo.

Kada je krenuo iz trening-centra Engleske za Katar, Rice je uz kofer s odjećom ponio i jednu praznu torbu. To je bilo neobično svima pa ga je vozač upitao zbog čega je to tako.

"U tom koferu nema ništa, taj je rezervni. U njemu ću donijeti kući trofej", objasnio je Rice i tako pokazao da mu samopouzdanja pred Katar ne manjka.

Međutim, tom izjavom razbjesnio je fanove svoje reprezentacije, ali i svih drugih koji su ocijenili potez "arogantnim".

Brojni korisnici Twittera, ali i engleska javnost ne slažu se s ovim stavom Ricea. S jedne strane, navijači ostalih reprezentacija ovaj potez etiketirali su kao arogantni, koji dolikuje Englezima, dok su navijači Engleske kritikovali stav jer je možda unio pometnju u tim i povećao očekivanja.

"Tipična engleska arogancija. Nije ni čudo da vam se svi smiju kada ispadnete", stoji u jednom od komentara na Twitteru.