Englezi ismijavaju Solskjera: Pogledajte s kojim kultnim likom iz "Gospodara prstenova" ga uspoređuju

Tradicionalno domišljati, ali i neugodni engleski navijači vole se šaliti na račun igrača ili trenera protivničkih ekipa. Norvežaninu Ole Gunar Solskjeru (Ole Gunnar Solskjaer) ide sjajno u Junajtdu dok mu prsten sjaji na lijevoj ruci.

Jedan Ole Gunnar da zavlada "Crvenim đavolima"!

Navijačka prepucavanja na Otoku imaju posebnu čar. Društvenim mrežama diljem Engleske počele su kružiti slike i montaže na kojima trenera Mančester junajteda Solskjera uspoređuju sa Smeagolom, kultnim likom iz "Gospodara prstenova".

Izgleda da je Mančester Smeagol ponovno došao u posjed Prstena moći, ali ovaj je put ukrotio njegovu snagu. S Mančester junajtedom Norvežanin je nakon sjedanja na klupu nanizao četiri uzastopne ligaške pobjede što je na klupi "Crvenih đavola" za rukom pošlo tek Matu Bezbiju (Matt Busby) daleke 1946.

U Polu Pogbi (Paul) pronašao je svog Sarumana, čarobnjaka iz sredine terena suvereno vlada svojim trupama, dok je od Romelua Lukakua stvorio najboljeg Uruk-hai ratnika gladnog golova. 

Junajted (38) se približio petom Arsenalu (41) i polako se vraća prema vrhu engleskog nogometa. Gaze sve pred sobom i ne misle stati. No, i trupe iz Isengarda gazile su sve pred sobom, pa na kraju neslavno skončale. A samo će vrijeme pokazati hoće li Ole biti "okrunjen" za menadžera Junajteda poput Aragorna u Gondoru ili pak će se njegova "kula mančesterska" srušiti kao ona Sauronova.