Florentino Perez pokušao smiriti navijače nakon blamaže protiv Sosijedada

Real je na Bernabeuu izgubio od Real Sosijedada 0:2 u 18. kolu La Lige i tako prije polovice prvenstva ispao iz utrke za naslov. Aktualni prvak Barcelona na vrhu mu bježi deset bodova, a trostruki uzastopni prvak Evrope je tek na petom mjestu španskog prvenstva.

Svjestan ovoga je i Florentino Perez, predsjednik kluba, koji je poslao optimističnu poruku zabrinutim navijačima.

- Kroz historiju smo imali velikih problema, ali unatoč tome smo osvojili 13 naslova Lige prvaka. Jučer smo navijačima prezentirali trofej Svjetskog klupskog prvenstva, takmičenja koje smo osvojili četvrti put u posljednjih pet godina. Navijači Reala bi trebali cijeniti ovu eru uspjeha. Ipak, svjesni smo da će uz trenutke osvajanja i trijumfa biti i teških sportskih trenutaka. Igrači će dati sve od sebe kako bi ova ekipa imala uspjeha u sadašnjosti i budućnosti -  rekao je Perez.

Potom je predstavio najnovije pojačanje kluba, 19-godišnjeg Brahima Diaza, Španca koji je prošao školu Mančester sitija, ali nije dobio priliku u seniorskoj ekipi. 

- Nastavit ćemo graditi Real Madrid koji će uzbuđivati svakog navijača Reala u sadašnjosti i budućnosti. Zbog toga mi je iznimno zadovoljstvo zbog dolaska igrača čiji ga poseban talent može učiniti vrlo važnim članom ove momčadi. Dragi Brahime, odabrao si ovaj grb umjesto ostalih velikih klubova koji su te željeli potpisati. Stigao si u najzahtjevniji klub na svijetu - završio je Perez.