Fudbaleri Chelsea i Liverpoola trenirali s mališanima sa invaliditetom

Oba kluba su na svojim profilima na društvenim mrežama podijelili video snimke sa treninga na kojima fudbaleri posljednje pripreme obavljaju zajedno s mališanima sa invaliditetom
Istanbul

Ekipe Liverpoola i Chelsea, koje će večeras odmjeriti snage u Istanbulu u okviru finala UEFA-inog Super kupa, na posljednji trening pred utakmicu izašli su zajdeno s djecom sa invaliditetom, javlja Anadolu Agency (AA).

Oba kluba su na svojim profilima na društvenim mrežama podijelili video snimke sa treninga na kojima fudbaleri posljednje pripreme obavljaju zajedno s mališanima sa invaliditetom. 

"Lijepi trenuci između Djece UEFA fondacije i 'crvenih', naslov je napisan iznad videozapisa koji je podijeljen na zvaničnom Facebook profilu Liverpoola, a na videosnimcima se može vidjeti da su na treningu bili prisutni i trener Jurgen Klopp i fudbaler Mohammed Salah. 

Isti trening je na profilu Chelsea podijeljen pod naslovom "O tome se radi"! 

Utakmica između Liverpoola i Chelsea igra se večeras u 22:00 sati po lokalnom vremenu, na stadionu Vodafone Park, domaćem terenu turskog prvoligaša Besiktasa.